Televisieprogramma ‘Koffietijd’ in het teken van topontwerpers

Het populaire ochtendprogramma ‘Koffietijd’ staat volgende week de hele week in het teken van Nederlands bekendste topontwerpers. De kijkers van ‘Koffietijd’ krijgen elke dag een sneak peek van de nieuwe collecties van Mart Visser, Frans Molenaar, Addy van den Krommenacker en Jos Raak.

Koffietijd - Mart Visser - Tassen-mode-nieuws

Mart Visser komt maandag 12 maart als eerste langs. Naast kleding ontwerpt Mart schoenen, tassen en brillen. Hij vertelt in ‘Koffietijd’ uitgebreid over zijn nieuwe collectie en laat vervolgens een impressie zien van zijn show van de avond daarvoor.

Mart Visser - Koffietijd - Tassen-mode-nieuws

Verder zijn ook Monique Smit en Eddy Zoey in de studio. Dinsdag is Frans Molenaar te gast om een indruk te geven van zijn nieuwe lijn. Frans ontwerpt naast kleding ook glaswerk en hij heeft in het verleden ook brilmonturen ontworpen. Momenteel voert hij een exclusieve dames- en herencollectie voor een grote Nederlandse modeketen.

Woensdag is Addy van den Krommenacker in de studio met een reportage van zijn show. Addy is tevens uitgekozen om dit najaar Nederland te vertegenwoordigen in New York op de eerste World Fashion Week.

Donderdag is er geen ontwerper te gast, maar wel haarstyliste Mariëlle Bastiaansen die een aantal Koffietijdkijkers een haarmetamorfose geeft. Ook Britt en Tessa uit RTL 5’s ‘Echte Meisjes Op Zoek Naar Zichzelf’ schuiven aan.

Vrijdag wordt de modeweek afgesloten met Jos Raak. Zijn show is op dat moment nog niet te zien, maar hij neemt twee modellen mee naar de studio om zo toch alvast een voorproefje te laten zien. Ook zijn Ruth Jaccott en Gerdi Verbeet aanwezig.

Uitzending: RTL4, iedere werkdag vanaf maandag 12 maart, tussen 10.00 en 11.00 uur.

 

Bron: Bruno

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s