Decoded levert Dutch Design laptoptassen en sleeves aan Apple Store

ROTTERDAM – De jonge Rotterdamse onderneming Decoded slaagt er als eerste Nederlandse lifestylemerk in een exclusieve samenwerking aan te gaan met wereldspeler Apple. Vanaf 3 maart verkoopt de Apple Store in Amsterdam laptoptassen en sleeves van Decoded. De overeenkomst loopt tot eind 2012 en wordt bij succes uitgerold naar overige Apple Stores in Europa.

Decoded - Herencollectie - Apple - Tassen-mode-nieuws

Decoded, opgericht in 2009 door broer en zus Erik en Kristel van Dalen, ontwikkelt handgemaakte laptoptassen en accessoires. De speciaal voor Apple ontworpen collectie ligt vanaf 3 februari in de Apple Store in Amsterdam. Erik van Dalen, directeur van Decoded: “We zijn enorm vereerd dat Apple ervoor kiest Decoded als eerste Nederlandse merk te verkopen. Dit onderstreept de hoge kwaliteit van onze producten en laat zien dat we als jonge organisatie op de goede weg zijn.” De reguliere collectie van Decoded is al langer via verscheidene verkoopkanalen verkrijgbaar.

Decoded - Heren Macbook Sleeve 13 inch - Apple - Tassen-mode-nieuws

Dutch Design
De producten van Decoded dragen het label Dutch Design, dat het onderscheidend vermogen van de tassen extra benadrukt. “Dat was voor Apple één van de redenen om met ons in zee te gaan”, aldus Van Dalen. Door de jaren heen is gebleken dat er internationaal veel interesse is voor design van Nederlandse bodem. Dutch Design wordt dan ook bestempeld als spraakmakend en grensverleggend. “Wij zijn trots dat wij hier onderdeel van uitmaken en dat onze producten op deze manier nog meer onder de aandacht komen van Apple-liefhebbers.”

Decoded - Dames briefcase 13 inch - Apple - Tassen-mode-nieuws

Collectie voor Apple
Decoded ontwierp een exclusieve collectie voor Apple die bestaat uit twee laptoptassen en drie bijpassende sleeves: een tabakkleurige herenlijn en een zwarte dameslijn met turquoise accent. Beide zijn alleen verkrijgbaar in de Amsterdamse Apple Store. Van Dalen: “Het feit dat deze producten alleen in de flagship store te koop zijn, ondersteunt de exclusiviteit van de collectie. Apple is wat ons betreft een perfecte partner om aansluiting te vinden bij onze doelgroep, die wij betitelen als modieus en onderscheidend.” 

Bron: Decoded Bags

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s