De Groene Band recycled airbags tot een echte AIR-BAG©

Van airbag tot Air-Bag©
Een Air-Bag© word je niet zomaar, hierbij het verhaal van achter deze tas. De Air-Bag© wordt geboren in het toeleveringsbedrijf van airbagsystemen voor de auto industrie. Auto airbags zijn er in vele kleuren en uitvoeringen. Acht tot twaalf airbags in een auto is tegenwoordig al geen uitzondering meer.

Air-Bag tas - Tassen-mode-nieuws

Willem Nijhof van De Groene Band leverde deze  week de AirBag© af bij Jelle Koeten in het Westfriese Westwoud. Jelle Koeten:  “Het omtoveren van een gebruikte airbag tot een trendy artikel laat zien dat  recycling ook bijzonder leuk kan zijn. Met dit product draag je een verhaal  mee.”

Air-bag logo - De Groene Band - Tassen-mode-nieuws

Willem Nijhof licht toe: “Na de inzameling van airbags begint het echte werk:  het ontwerpen van de diverse soorten Air-Bag© tassen. Het laten maken van een  Air-Bag© naar eigen wens is natuurlijk ook mogelijk. Maar elke Air-Bag© is uniek  met de plek van de gaten, stiksels, kleuren en coderingen. Dan gaat een  ontwerpster aan de slag om een model te maken, al dan niet voor het produceren  van een serie tassen of een individueel ontwerp. Bovendien wordt het  basismateriaal verkregen in Nederland en ook de productie vindt hier plaats.  Voor Bas Koeten Racing hebben we een Air-Bag© geleverd met ritsen en stiksels in de kleur groen.”

Bas Koeten Racing - Air-Bag - Tassen-mode-nieuws

 

Bron: De Groene Band & Dichtbij

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s