Onverwoestbare gerecyclede tassen van KAZMOK en opvallend design

Over KAZMOK
KAZMOK INDUSTRY staat voor eigenzinnig, duurzaam, kwaliteit en egostrelend. Met deze basisingrediënten en het gebruik van industriële, en hergebruikte materialen wordt er onder de naam KAZMOK een nieuwe tassenlijn ontwikkeld. Met deze materialen als uitgangpunt en een hoge productie kwaliteit zijn de tassen van KAZMOK van goede kwaliteit en opvallend van design.

Kazmok trolley - Tassen-mode-nieuws

KAZMOK re-use
Onder het label KAZMOK re-use gaat schuil een scala aan tassen en accessoires gemaakt van industriële oude transportbanden. Het is een recycle-cyclus voor een tweede leven. Iedere tas is door slijtage van de transportband uniek met zijn patroon aan littekens en vegen. De lijn KAZMOK re-use bestaat uit een serie aktetassen zoals onder andere de alom bekende schooltas, trolley’s, shoppers, laptop-sleeves, Ipodhoesjes en riemen.

Kazmok belt - Tassen-mode-nieuws

Het unieke aan deze lijn is het materiaal, soms rubber soms PVC, uit een eerder leven in de bloemen industrie, de posterijen, de farmaceutische industrie of de recycle industrie. De kleuren van de transportbanden verschillen, waardoor geen enkele tas hetzelfde is. Dit materiaal is sterk, haast hufter-proof en klaar voor een nieuwe reis aan jouw zijde.

Bron: KAZMOK

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s