Online koopjesjagen op tassen bij bakstenen winkels

Vernieuwend concept, slaat een brug tussen fysiek en online shoppen
Sinds afgelopen maandag is het unieke en vernieuwende winkelconcept Zoeksale.nl online. Zoeksale.nl biedt een continue wisselend sale aanbod van bakstenen winkels uit heel Nederland. Voor de consument een manier om vanuit huis aanbiedingen te shoppen bij fysieke winkels en voor winkeliers een eenvoudig inzetbaar online verkoopkanaal.

Bill-Brown Christina 1 - Zoeksale - Tassen-mode-nieuws
‘Zoeken naar koopjes van leuke winkels uit de stad, met het gemak van online shoppen.’

Altijd minimaal 30 procent korting
Zoeksale.nl biedt wekelijks nieuwe merkartikelen van kleding- en schoenen-  en tassenwinkels met kortingen van 30 tot 70 procent. ‘Door de recessie houden veel mensen de hand op de knip’, zegt Jasper van Heusden’, mede-oprichter van Zoeksale.nl. ‘Maar omdat we liever niet te veel op onze levensstandaard willen inleveren, is Zoeksale.nl een uitkomst. Bovendien is het ook gewoon leuk om naar mooie deals te zoeken en te zien bij welke winkel en uit welke stad je iets koopt’, aldus van Heusden.

Bill-Brown Christina Olive - Zoeksale - Tassen-mode-nieuws

Van A tot Z geregeld voor winkeliers
Zoeksale.nl verzorgt de gehele online verkoop voor deelnemende winkeliers. Van Heusden: ‘De meeste winkeliers hebben het al druk genoeg met hun dagelijkse werkzaamheden. Toch zien ze ook de mogelijkheden en voordelen van verkopen via internet. Vaak ontbreekt het aan tijd of voldoende kennis om een professionele webwinkel te managen en een groot online publiek te bereiken.’

Groeiend aanbod
Zoeksale.nl biedt momenteel nog een beperkt aanbod, maar daar zal de komende weken al verandering in komen. Omdat het aanbod zo vaak wisselt is het leuk om regelmatig een kijkje te nemen op zoeksale.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om via de nieuwsbrief of de diverse sociale media op de hoogte te blijven van de aanbiedingen.

Bron: Zoeksale

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s