Rubber als basic materiaal voor tassen met karakter

Kien Glerum
Vaak dienen producten maar korte tijd het doel waarvoor ze geproduceerd zijn. Ze zitten vol met grondstoffen en energie van mensen. Ontwerpster Kien Glerum:  “Het is voor mij een uitdaging om deze producten op een nieuwe manier te gebruiken. Zij maakt o.a. tassen van tractor binnenbanden. De maten van de banden verschillen en bijgevolg de tassen ook. Zij bewaart het karakter van het originele product zoveel mogelijk waardoor er unieke vormen en modellen ontstaan. Er zijn dan ook geen twee tassen gelijk. Iedere tas vraagt, verdient zijn eigen karakter.

Kientas - Tassen-mode-nieuws

Rubber
Rubber is mooi, sterk en heeft een mooie tekening en glans. In vele tassen zie je de sporen van intensief gebruik en reparaties terug. Voor de voering is eveneens gebruik gemaakt van gerecyclede materialen en dat zorgt bij iedere tas voor een verrassing!

Kientas - Tassen-mode-nieuws

Andere materialen
Voor de klep gebruikt zij vaak weefsels van gerecyclede materialen zoals plastic zakken, fietsbinnenbanden en verschillende kleuren sinaasappelnetjes. Telefoonkaarten zijn erg uitnodigend om mee te werken, ze hebben prachtige voorstellingen en kleuren.

Afspraak?
Op de website van Kientas staan verschillende modellen, maar op het atelier zijn er nog veel meer. Wil je het zien? Schroom niet en kom langs bij het atelier van Kientas in Den Haag.

 

Bron: Kientas

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s