CAT & CO, een kwaliteitslabel verzorgd door Katrien de Dobbeleer

CAT & CO
Bij CAT & CO volgen de collecties elkaar stipt op. De rode draad is creativiteit, kwaliteit en vakmanschap. Al meer dan twintig jaar ontwerpt Katrien De Dobbeleer modebewuste tassen die ook praktisch zijn. Ze laat haar intuïtie de vrije loop en combineert een realistische kijk op zaken met een creatieve inborst. Het resultaat is een aparte, ambachtelijke collectie die met beide voeten in het dagelijkse leven staat. Deze collecties geven uw outfit een apart karakter en een persoonlijke toets…

CAT & CO - Katrien de Dobbeleer - Tassen-mode-nieuws

Vakmanschap en veeleisendheid staan garant voor het zachtste en soepelste leder, aparte details en modieuze afwerking.

Details
“Eyecatchers” in deze collectie zijn  tassen van groot formaat  met meerdere zakken. Praktisch en boordevol handige extra’s: verstelbare en ergonomische riemen, opgestikte zakjes, ingewerkte ritsen, onderverdelingen, een zakje voor de GSM… Details die onze tassen een aparte uitstraling en heel wat meerwaarde bezorgen.

Katrien de Dobbeleer - CAT & CO - Tassen-mode-nieuws

Collectie zomer 2012
Voor zomer 2012 breidt de collectie haar “easy-to-be” imago verder uit  en trendy details geven de collectie een apart ritme. Zeer soepel leder wordt met zeer veel verfijning bewerkt tot fronsen, plooien, flappen, … om interessante volumes te scheppen.

Wat de kleuren betreft zijn afwisseling en vrolijkheid troef, vaak in een lederskwaliteit met unieke patina. Het betreft een vrolijke waterval van geel, oranje en rood geassociëerd met een schakering van taupe, groene, blauwe en roeste tinten.

Een rijk en uitgebreid gamma dat zich soepel op de trendgolven beweegt en tot in alle kleerkasten doordringt. Beslist een niet te missen kleurrijke collectie!

 

Bron: CAT & CO

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s