Kurk van Corque, daar maak je mooie tassen van…

Corque
Corque is de eerste online winkel in Nederland gespecialiseerd in producten gemaakt van kurktextiel en kurkleer. Kurk, meer dan leer…….omdat de geweldige eigenschappen van kurk in vele opzichten bijdragen aan een betere wereld.

Corque - Tas Buckle groot - Tassen-mode-nieuws

Corque werkt, exclusief voor Nederland, samen met (onder andere) Artelusa. De producten worden, op een eerlijke manier, handgemaakt in Portugal van de beste kwaliteit kurk.

Atelier
Naast de webwinkel in bestaande producten is er het Corque atelier. Dit biedt de mogelijkheid om unieke producten en nieuwe toepassingen te ontwikkelen, waar nodig in samenwerking met anderen. Het atelier van Corque biedt gelegenheid voor experimenteren, creëren, het ontwikkelen van zowel alledaagse producten als minder voor de hand liggende ideeën. Het is de plek waar ruimte is voor samenwerking met andere disciplines en waar kurk gecombineerd kan worden met andere materialen.

Corque - Tas blauw-beige - Tassen-mode-nieuws

De vele ontwikkelingen op het gebied van kurktextiel en kurkleer blijft Corque vol interesse volgen en waar mogelijk zal Corque daar gebruik van maken. Op dit moment is het atelier nog volop in ontwikkeling.

 

Bron: Corque

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s