Muldooneys Of Londen presents Luxury at Large for Spring summer 2012

Amsterdam – De Spring Summer collectie van Muldooneys of Londen voor 2012 is extravagant en straalt luxe uit. De kleuren zijn licht blauw, appel groen en shanghai mistgrey, brons, burnt orange en metallic. Luxury at large is het key woord voor deze collectie. Dit vertaalt zich in materialen zoals nappa, structuur van snake, lizard en crocodile, maar ook in de fijne lining en details.

Muldooneys Betsy - Yellowish Green Snake - lookbook page 12 - Tassen-mode-nieuws
Muldooneys Betsy – Yellowish Green Snake

Luxury at Large @ Amsterdam
De Muldooneys vrouw van 2012 is mysterieus en vooral stijlvol, ze straalt luxe uit met een edgy twist. Ze is een vrouw van de wereld, vaart haar eigen koers, is passievol en inspireert. Inspiratie voor de collectie 2012 haalde Muldooneys uit Amsterdam. De shoot van de collectie vond plaats in museum Van Loon, het American Hotel en het Tropenmuseum. Amsterdam is gekozen als uitgangspunt, omdat trends in deze stad snel opgepakt worden. Daarnaast staat Amsterdam wereldwijd bekend om haar sophisticated streetwear. In de collectie is de inspiratie van de stad terug te vinden in het kleurgebruik en de functionele vakjes en zakjes in de tassen.

Muldooneys Blythe - Light Blue - lookbook page 16 - Tassen-mode-nieuws
Muldooneys Blythe – Light Blue

Limited edition (Capsule)
De limited edition lijn (Capsule) biedt small maar mutshave items. Tassen en clutches van brons crackled leer met snake structuur bijvoorbeeld. Met handtasjes zoals Arella clutch, een handtasje waar je altijd en overal mee zal opvallen, deze clutch is één en al bling en luxe. De clutch Gerda is voorzien van talloze roesjes en straalt stijl uit dankzij de bronze kleur en het glans effect. Een iets grotere clutch uit deze collectie is de Mabel clutch, ook in brons voor bij je mooiste outfit.

Muldooneys Mabel - Bronze Crackle Snake - lookbook page 8 - Tassen-mode-nieuws
Muldooneys Mabel – Bronze Crackle Snake

Over Muldooneys of London
Muldooneys staat bekend om haar uitgebreide collectie clutches, old school met een moderne twist. Er zijn ook workbags voor laptop en, shoulderbags en hobo’s. Muldooneys wordt verkocht in Nederland, de UK, Frankrijk, Duitsland, Rusland en de oliestaten van het Midden-Oosten.
Prijzen variëren van 145 tot 375 euro.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Bron: Muldooneys

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s