Open dag Het LeerLokaaL

Zondag 1 april hield het LeerLokaaL haar jaarlijkse open dag. In het monumentale pand aan de Schoolstraat in Arnhem, ooit de school waar Escher les kreeg en later ook doceerde, werd een expositie gehouden met werk gemaakt door cursisten. In de lange gang hingen de tassen zwevend per module achterelkaar. Het gaf een mooie indruk wat voor tassen er zoal uit de handen van cursisten van de jaaropleiding en van de losse cursusmodules komen. Tassen die door veel bezoekers als professioneel bestempeld werden.

Het LeerlokaaL - drukte-in-de-winkel - Tassen-mode-nieuws
topdrukte

Het animo was groot. Volgens Gerard van Houtert, mede eigenaar van het LeerLokaaL was dit de drukste open dag ooit. “ Het was een komen en gaan van geïnteresseerden” . Voor hen was er volop de mogelijkheid om zich te oriënteren op het brede aanbod van het LeerLokaaL door met cursisten en docenten te praten of bij de verschillende demonstraties aanwezig te zijn. Zo waren er demo’s leer herkennen en ambachtelijk leer bewerken en ook een demonstratie van een nieuwe workshop slippers maken. Deze zal op 9 en 10 juni gehouden worden en aan het animo van de aanwezigen te merken heeft menigeen de zinnen op een paar zelf gemaakte zomerslippers gezet.

 Het LeerlokaaL - Andrevo - Tassen-mode-nieuws
Andrevo

Andrevo was aanwezig en heeft heel veel vragen kunnen beantwoorden over aanschaf en onderhoud van onder andere leerstikmachines. Informatie waar duidelik veel vraag naar was. Ook werd er een workshop riem maken gehouden waarbij deelnemers onder leiding van docent Nikki Gilling hun eigen riem konden maken. Kortom genoeg activiteit deze dag.

 Het LeerlokaaL - workshopriemmaken - Tassen-mode-nieuws
workshop ‘riemen maken’

Tot slot was de fourniturenwinkel van het LeerLokaaL geopend. Normaal alleen op vrijdag van 10.00 tot 17.00, maar nu ook tijdens de open dag. Daar kon naar hartelust geshopt worden uit de collectie mooie fournituren. En gezien de drukte in de winkel was dat meer dan welkom!

Bron: Het LeerlokaaL

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s