Juiste spanning tussen vorm, kleur en materiaal bepaalt het ontwerp van Geertje Kievit-Kemp

Vrouwen en tassen zijn een onlosmakelijk duo. Een tas bepaalt je uiterlijk en maakt je verschijning compleet. Ook de zelfbewuste man kiest een tas die bij zijn karakter past. Een tas is een verlengstuk van wie je bent en een onmisbaar item.

Geertje Kievit-Kemp - Mooi-meegenomen  - Relatiegeschenken- Tassen-mode-nieuws

Geertje Kievit-Kemp: “Omdat een tas zo persoonlijk is, is elke tas die ik maak uniek. Samen met jou en luisterend naar jou, ontwerp ik vorm en afwerking. Zo komen we tot een tijdloos product dat past bij jouw persoonlijkheid.”

De keuze van het materiaal en de functie van de tas zijn het uitgangspunt voor het ontwerp. Geertje zoekt naar de juiste spanning tussen vorm, kleur en materiaal. Door weglating van overbodige details gaan pure lijnen het ontwerp bepalen. Het resultaat is een oorspronkelijke eigenzinnige tas.

Geertje Kievit-Kemp - Mooi-meegenomen - Schoudertas - Tassen-mode-nieuws

Atelier
Ter inspiratie heeft Geertje in het atelier tassen staan. Er is een ruim assortiment aan leder, voeringstoffen en fournituren. Je kunt ook eigen materiaal inbrengen zodat je tas nog persoonlijker wordt. Een gedragen leren jas of een ander kledingstuk waaraan je herinneringen hebt kan de basis van je nieuwe tas worden.

Hoe kostbaar de tas wordt, is afhankelijk van de materiaalkeuze, de maat en het type interieur van de tas. Een tas van Mooi-Meegenomen varieert in prijs van € 75,- tot circa € 550,-.

Geertje Kievit-Kemp - Mooi-meegenomen - Handtas - Tassen-mode-nieuws

Open Dag
Atelier Mooi-Meegenomen is op afspraak geopend. Je kunt je in alle rust laten inspireren en persoonlijk advies ontvangen. Daarnaast is er iedere twee maanden een open atelierdag. De eerstvolgende open atelierdag is vrijdag 13 april van 16.00 uur tot 20.00 uur en zaterdag 14 april . Je bent dan van harte welkom tussen 10:00 en 15:00 uur op locatie: Atelier Mooi-Meegenomen, meent 8 te Leerdam

 

Bron: Mooi Meegenomen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s