Tassen collecties van Amsterdam Bag Company aan de hand van het motto: “Another Animal Saved”

Het gloednieuwe tassenlabel Amsterdam Bag Company (A.B.C.) lanceert tassen met het motto “Another Animal Saved” voor modebewuste vrouwen. Zo zijn fashionista’s niet alleen verzekerd van een hippe tas, maar dragen zij ook een steentje bij aan de wereld.

Amsterdam Bag Company - shopper - Tassen-mode-nieuws

Het tassenlabel uit hartje Amsterdam bestormt met deze frisse collectie een nieuwe markt. “De tassen zijn van designerniveau qua ontwerp en kwaliteit, maar zijn qua prijzen een stuk aantrekkelijker” aldus oprichtsters Iris Maree en Nina Nettl. De tassen, ontworpen in onze hoofdstad, zijn luxe, comfortabel in gebruik en handgemaakt in een kleine exclusieve oplage. Elke tas geeft je een exclusief gevoel: perfecte details, een mooie binnenvoering en wordt met een chique dustbag geleverd.

Another animal saved
Met de slogan “Another Animal Saved” wil Amsterdam Bag Company modeliefhebbers bewust maken van het feit dat niet elke luxe handtas van leer hoeft te zijn. Net als topontwerpster Stella McCartney kiest A.B.C. voor leer vervangende materialen in de beste kwaliteit, wat niet alleen zorgt voor een lichtgewicht en toch stevige tas, maar ook een stuk beter is voor de dieren op onze planeet.

Amsterdam Bag Company - Tassen-mode-nieuws

Altijd een A.B.C.
Bij A.B.C. vinden vrouwen zowel tassen voor overdag als clutches en handtassen voor in de avond. De collectie is dan ook opgedeeld in drie categorieën: ‘at work’, ‘city bags’ en ‘evening’.

“Iedere vrouw vervult meerdere rollen in haar leven” leggen de oprichtsters uit. “Ze werkt, reist, gaat uit, sport, etc. Een vrouw van deze tijd hoeft niet te kiezen tussen deze rollen, maar vervult ze allemaal. Dat geldt ook voor onze tassen: het is niet of/of, maar en/en.”

Seizoenen
Amsterdam Bag Company zal per jaar 4 collecties lanceren; tassen addicts zullen daardoor elk seizoen nieuwe modellen kunnen bewonderen. De lijn bestaat uit zowel trendgevoelige items als tijdloze exemplaren.

Bron: BeautyNL

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s