Karen Millen voegt door combinatie tussen kleding en accessoires iets extra’s toe

Over Karen Millen
Glamoreuze, onderscheidende kleding en accessoires voor de zelfbewuste, compromisloze vrouw van vandaag. Karen Millen is wereldwijd bekend om de perfect gesneden stukken, van de trend lederen jassen tot gelegenheids ‘wear’ en natuurlijk de kwaliteits tassen. De combinatie tussen kleding en accessoires voegt iets extra’s toe.

Karen Millen - Butterfly Clutch Bag and Dress - Tassen-mode-nieuws
Mooie combinatie tussen kleding en accessoires

Het bedrijf
Karen Millen is opgericht in 1981 door Kevin Stanford en Karen Millen. Met een lening van slechts 100 pond zij begon met de productie en verkoop van witte shirts aan hun vrienden. Een party plan netwerk volgde, en in 1983 openden ze hun eerste winkel in Kent.

Het bedrijf breidde zich verder uit, en de wereldwijde aanwezigheid van nu strekt zich uit van het Verenigd Koninkrijk naar Europa, Rusland, Azië en Australië. Gemma Metheringham werd Creative Director in 2006, met toezicht op een team van 12 ontwerpers die werken aan de ‘ready to wear’ accessoires en lingerie collecties.
In maart 2009 werd Karen Millen een deel van Aurora Fashions. En in maart 2011 werd aangekondigd dat Karen Millen zou worden opgericht als een onafhankelijk bedrijf, met Derek Lovelock als Executive Chairman, het werken met Joint Managing Directors Gemma Metheringham en Steve Price.

Karen Millen - Butterfly Clutch Bag - Tassen-mode-nieuws

De collecties
Karen Millen produceert 12 collecties per seizoen, wat omhelst dag- ,werk-, gelegenheids- en weekend ‘wear’. Alles in de collecties is ontworpen in eigen huis, van de kant die in de beroemde avondkleding is gebruikt tot aan de onderdelen van de tassen. De in eigen huis aanwezig zijnde patroon-snijders maken het team compleet, en helpen om de fraaie passtijl waar Karen Millen bekend om is te perfectioneren.

 

Bron: Karen Millen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s