De Wereldbende steunt goed doel met het maken van jute eco-tassen

De Wereldbende
In het kader van een afstudeerproject is er een kleine (mini) onderneming opgezet. De (mini) onderneming wordt mede gesteund door Jong Ondernemen. Het doel van dit project is voornamelijk het leren samenwerken, met als resultaat  een eigen onderneming op te kunnen zetten. Een belangrijk aspect is om deze onderneming te financieren.  Dit wordt gedaan via aandeelhouders. Het aantrekken van aandeelhouders willen De Wereldbende laten slagen door hen een goed gevoel te geven bij het product dat zij willen gaan verkopen.

De Wereldbende - Kameleon - Tassen-mode-nieuws

De Wereldbende bestaat uit studenten van het MBO-Helicon uit verschillende opleidingen. Doordat iedere student vanuit zijn eigen opleiding denkt, zorgt dit voor allerlei verschillende ideeën!

Doel
Het doel is het verkopen van Jute tassen. Deze tassen zijn geschikt voor alle leeftijdscategorieën.  Hierdoor spreken zij mogelijk een bredere doelgroep aan. Wel is er nog 1 speciaal doel die De Wereldbende steunt! namelijk: Dierenpark de Oliemeulen te Tilburg.

De Wereldbende - Katje - Tassen-mode-nieuws

Product
De Wereldbende heeft in eerste instantie een keuze gemaakt uit diverse producten, die zij als jonge ondernemers zouden kunnen gaan produceren en verhandelen. Uiteindelijk is de keuze gevallen op een jute tas met dierenopdruk, welke functioneel zou moeten zijn! Onder functioneel wordt verstaan dat de tas voor meerdere doeleinden geschikt zou moeten zijn.

Waarom is de keuze op dit product gevallen?
“Uit een mondelinge enquête bij 75 respondenten vonden wij hierin de bevestiging.  Ook de prijsstelling en het goede doel: De Oliemeulen dat wij met de verkoop willen ondersteunen, komt hier uit naar voren.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

Bron: De Wereldbende

Advertenties

Eén reactie op “De Wereldbende steunt goed doel met het maken van jute eco-tassen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s