Organische tassen van My Biotiful Bag, doordacht, duurzaam, praktisch en stijlvol

Biologisch is de nieuwe standaard
Bij My Biotiful Bag, streven ze er naar om meer te zijn dan een mode-accessoire. Zij willen bewustwording laten ontstaan van biologisch katoen en de positieve impact daarvan op mensen en planeet te laten groeien. Het doel is om de keuze voor het organische, de natuurlijke keuze te laten zijn, voor stijl en milieubewustheid te kiezen, en bij te dragen aan de verbetering van het milieu.

My Biotiful Bag - Mini Messenger - Flash Collection - Tassen-mode-nieuws
Mini Messenger Bag uit de Flash Collection van My Biotiful Bag

My Biotiful Bag is het resultaat van een Trans-Atlantische wens om een duurzame organische accessoire voor de eco-bewuste stijlvolle shopper te creëren. Een lijn van praktische, kleurrijke, gemakkelijk te dragen stukken voor elke gelegenheid. De tassen zijn gemaakt van GOTS gecertificeerde katoen (Global Organic Textile Standard) en de gebruikte kleurstoffen zijn AZO-vrij (geen zware metalen in het productieproces). De biologische katoen is afkomstig uit Turkije, welke een van de toonaangevende producenten van biologisch katoen in de wereld is.

Wereldwijd
My Biotiful Bag is een groene accessoire dat past bij elke chique garderobe van Parijs naar Miami, van Hong Kong naar New York of Los Angeles, en alles daartussen. Sinds My Biotiful Bag gelanceerd is in het begin van 2010 in Parijs,  zijn zij verkocht in de trendy high-end boetieks, zoals Le Bon Marche en Printemps in Frankrijk, en in de boetieks in Italië, Duitsland en Denemarken. In de VS is My Biotiful Bag verkocht in boetieks en hotels in New York, Miami en Californië.

My Biotiful Bag - Messenger Bag - Miami Collection - Tassen-mode-nieuws
Messenger Bag uit de Miami Collection van My Biotiful Bag

Collecties
My Biotiful Bag is in de VS gelanceerd met de “Miami collectie” – een lijn van kleurrijk geaccentueerde neutrale elementen, en de onlangs gelanceerde “Paris collectie” – een meer ingetogen scala aan chique paars, navy, rood en kaki. Slechts enkele dagen na aankomst in de VS, werd My Biotiful Bag gespot bij een aantal beroemdheden van New York naar LA, en is genoemd als de groene must-have accessoire.

My Biotiful Bag - Paris Collection - Tassen-mode-nieuws
Paris Collection van My Biotiful Bag

“WAT BETEKENT HET?”

BIOTIFUL betekent ORGANISCH
Bio is een afkorting van het Franse woord “biologique”, wat betekent organisch. De katoenen canvas en voering zijn GOTS gecertificeerd organisch (de Global Organic Textile Standard). De kleurstoffen zijn AZO-vrij (geen zware metalen gebruikt in stervensproces).

BIOTIFUL betekent VERANTWOORDELIJK
My Biotiful Bag is een prachtige tas van binnen naar buiten. Het kopen van biologisch katoen elimineert de noodzaak van zeer giftige pesticiden die gebruikt worden in de conventionele katoen-industrie. Deze bestrijdingsmiddelen zijn schadelijk voor het leven van alle personen die in contact komen met hen, maar ook voor dieren en de omgeving. My Biotiful Bag zet zich in om iets terug te geven aan en het creëren van partnerschappen met plaatselijke gemeenschappen en goede doelen die zich inzetten voor positieve verandering.

BIOTIFUL betekent CHIC
My Biotiful Bag heeft de waardige details  van een high-end accessoire, elegante biologisch katoenen voering in coördinerende kleuren, zorgvuldig gemaakte labels, binnenzakken, ritsen, en metalen details. My Biotiful Bag is het accessoire voor een toekomstgerichte generatie … doordacht, duurzaam, praktisch en stijlvol – wat is er meer chic dan dat?

Bron: My Biotiful Bag

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s