Lotte Konings winnares van tassenontwerpwedstrijd met ‘Mondriaan’ bij LaLiek

Op dinsdag 17 april vond de feestelijke prijsuitreiking plaats van de tassenontwerpwedstrijd die LaLiek, een bekend Nederlands tassenlabel, uitschreef onder studenten van de studierichting Creatief vakman. De winnares van de tassenontwerpwedstrijd is: Lotte Konings, tweedejaars student aan de opleiding Creatief vakman.

Lotte Konings - Lieke Gulikers - LaLiek - Tassen-mode-nieuws
Lotte Konings neemt de oorkonde aan van Lieke Gulikers

Lotte Konings
Lotte Konings heeft een stijlvolle zwart leren tas ontworpen. De combinatie van suede met leer zorgt voor een chique uitstraling. De collectie van LaLiek is bedoeld voor de ambitieuze vrouw die houdt van een trendy en stijlvolle look, de tas van Lotte Konings sluit hier erg goed bij aan.

Lotte Konings heeft zich laten inspireren door de kunstenaar Piet Mondriaan, de naam van de tas is dan ook: ‘Mondriaan’. Het winnende ontwerp wordt in productie genomen en toegevoegd aan de wintercollectie 2012-2013 van LaLiek. De expositie met de ontworpen tassen van de deelnemende studenten en de collectie van LaLiek is nog te zien t/m vrijdag 27 april 2012 bij SintLucas in Boxtel.

Lotte Konings - LaLiek - Tassen-mode-nieuws
De winnende ‘Mondriaan’ van Lotte Konings

LaLiek
LaLiek is opgericht in 2008 door Lieke Gulikers en is ondertussen een echt Nederlands tassenlabel met een prachtig assortiment hippe tassen met als uitgangspunt kwaliteit en stijl. De tassencollectie is voor de stijlvolle ambitieuze vrouw die houdt van een trendy en stijlvolle look. Sinds kort presenteert het label ook een mannenlijn ‘LaLiek by Chris’. De tassen van LaLiek zijn ook in de televisie serie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ te zien.

Opleiding tot Creatief Vakman
In de vierjarige opleiding ‘Creatief vakman’ leren studenten unieke, ambachtelijke producten te vervaardigen van leer, textiel en keramiek en met restauratie en decoratie technieken. Een bijzondere vaas, een trendy tas of een paar handgemaakte schoenen bijvoorbeeld. Tijdens de studie is er veel aandacht voor het maken en ontwerpen van producten en ervaring opdoen met materialen en technieken. Daarnaast speelt het ontwikkelen van ondernemersvaardigheden een voorname rol. Daarom is een samenwerking met een zakenvrouw als Lieke voor de studenten en de opleiding een leerzame en unieke kans.

Bron: LaLiek

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s