Lekker combineren met tassen en kleding van Guess

Guess
Guess werd opgericht door vier broers uit Marseille, Frankrijk. Ze verhuisden in 1977 naar Californië en richtten daar in 1981 het bedrijf op, waar ze begonnen met de productie van tassen en jeans. In de jaren 2000, ontwikkelde het bedrijf een ander uiterlijk en gevoel voor stijl.

Guess Bags - Tassen-mode-nieuws

Combinatie
Guess is een kledingmerk dat ook bijbehorende accessoires zoals tassen en sieraden verkoopt. Het merk gaat voor een sexy en avontuurlijke uitstraling, met trendsettende mode-items. De Guess tassen combineren een Amerikaans uitstraling met een unieke Europese aandacht voor detail. Zo sluiten de Guess tassen goed aan bij de portemonees of andere producten van het merk.

Guess Bags - Tassen-mode-nieuws

De tassen van Guess zijn het populairst bij vrouwen. Veel moderne vrouwen hebben tegenwoordig wel een Guess tas in hun prive verzameling. Of misschien zijn dit er wel meer. Doordat er veel verschillende tassen verkrijgbaar zijn kun je voor elke outfit wel een geschikte tas vinden. Je kunt zo eindeloos blijven combineren met je outfit.

Guess Bags - Tassen-mode-nieuws

Kwaliteit
De kwaliteit van de tassen van Guess wordt al tijdens het productieproces nauwlettend in de gaten gehouden. Dit komt het uiteindelijke eindresultaat sterk ten goede. Guess tassen zien er piekgaaf uit. Ze hebben een moderne uitstraling voor de juiste prijs. Genoeg reden dus om zelf te gaan ontdekken wat de mogelijkheden zijn!

Bron: Jewel Trend en Bagage Online

Advertenties

Eén reactie op “Lekker combineren met tassen en kleding van Guess

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s