Neon en Pastel, twee kleur uitersten binnen de zomertrends

De weersverwachtigen worden weer steeds beter, de festivals komen eraan. Tijd voor de hot summer trend ‘NEON’! Pep je rustige outfit op met een opvallende felgele tas, of ga voor colourblocking en draag zoveel mogelijk verschillende neon kleuren in één outfit. Het is een trend die niet iedereen meteen aan zal spreken, maar met een beetje lef lukt ons dat best in dit koude kikkerlandje. Geef onze saaie Nederlandse straten kleur!

Neon Pink Dress - Tassen-mode-nieuws

Deze zomer zijn er twee kleur uitersten binnen de zomertrends: Neon & Pastel. Tess: “Neon is een trend die niet meteen iedereen zal aanspreken, maar ik vind hem te gek. Het begon ongeveer een jaar geleden met fluoriserende schoudertassen en riempjes. Nu steel je de show in een volledig fluoriserend gekleurde outfit.”

Neon Bag Pink-Yellow - Tassen-mode-nieuws

Volgens Cynthia blijft pastel niet beperkt tot nagels of kleding. “Pastel kan ook in je haar. Je kunt gewoon naar de kapper gaan en je puntjes roze, blauw of misschien oranje maken. Durf je dat niet aan? Dan kan je met een Colour Bug je haar een tijdelijk kleurtje geven.”

 

Bron: Mode Agenda en Fashionchick

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s