Fab. - Tassen-mode-nieuws

Fab. steunt Female Cancer Foundation en spreekt met Staatssecretaris Ben Knapen over grensoverschrijdend ondernemen

Female Cancer Foundation
Female Cancer Foundation en tassenmerk Fab. hebben de handen ineen geslagen om zoveel mogelijk geld op te halen voor de bestrijding van baarmoederhalskanker wereldwijd. Jennifer Hoffman, ambassadrice Female Cancer Foundation en het gezicht van Fab. heeft speciaal voor deze gelegendheid een bijzondere tas ontworpen. Van elke verkochte tas gaat tien euro rechtstreeks naar de Female Cancer Foundation. De tas wordt 21 mei onthuld.


Ben Knapen
Ook sprak het team van Fab. met demissionair staatssecretaris van Europese Zaken en Ontwikkelingssamenwerking Ben Knapen over de afwijkende regelgeving per land op het gebied van buitenlands financieel verkeer dat een grote belemmering vormt voor jonge bedrijven die willen ondernemen over de grens.

Fab. - Tassen-mode-nieuws

Omringd door de lederen tassen, portemonnees, schoenen in de showroom van het merk vroeg Knapen het team van Fab. het hemd van het lijf. Over binnen vijf jaar uitgroeien naar verkooppunten in veertien landen, een eigen fabriek op het Indonesische eiland Bali en hun groeiambities, maar ook over de obstakels waar het modebedrijf in het buitenland mee geconfronteerd wordt. Zoals de cultuurverschillen die komen kijken bij produceren in Portugal en de pondenrekening die Fab. tevergeefs probeerde te openen in Engeland, omdat Britse retailers hun orders het liefst in ponden betalen.

Een nuttig gesprek, zo was na afloop van het bezoek de conclusie van beide partijen. “Voor ons is dit gesprek interessant om aan te geven tegen welke punten we aanlopen en daar oplossingen voor te bedenken, zoals de pondenrekening waarvan het ons niet lukte om die te openen,” aldus Nina Poot en Ellen Rijntjes van tassen- en accessoirelabel Fab.

Bron: Fashion United

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s