Jimmy Choo - 24-7 Stylemakers - Tassen-mode-nieuws

Jimmy Choo met 24:7 schoenen en tassen collectie in de PC Hooftstraat

AMSTERDAM –  In de Amsterdamse PC Hooftstraat is een opmars van Britse merken aan de gang. Deze week opende het schoenenmerk Jimmy Choo er de deuren.

Voor Choo is het de eerste winkel in ons land. Naast de befaamde schoenen en tassen vind je er accessoires als kleine lederwaren en de 24:7 schoenen en tassen collectie. Jaren geleden vroeg ik Tamara Mellon, destijds topvrouw van het schoenenmerk naar het succes van Jimmy Choo. Mellon vertelde dat het merk zo succesvol is omdat de schoenen door vrouwen werden ontworpen. “Hoe kan een man nu weten of schoenen lekker zitten. Onze hakken, hoe hoog ook, zitten als gegoten.”

Jimmy Choo - 24-7 Stylemakers - Tassen-mode-nieuws

De huidige topvrouw, Hannah Colman zegt over de Amsterdamse winkel: “We zijn blij met de geweldige locatie van de Amsterdamse Jimmy Choo winkel. ’We weten dat we belangrijke klanten in Amsterdam hebben.”

Jimmy Choo
Jimmy Choo is een Chinees-Maleisische modeontwerper die exclusieve handgemaakte damesschoenen en tassen ontwerpt en vervaardigt. Allemaal leuk en aardig, maar het was zakenvrouw Tamara Mellon die het merk uitbouwde en er een waar imperium van maakte. Want Mellon en Choo weten precies wat de klant wil hebben.

Jimmy Choo - 24-7 Relax L - Tassen-mode-nieuws

En dat zijn fantastische schoenen en tassen. Vraag maar aan iedere willekeurige vrouw die daar van houdt. En kijk maar naar de elegante ontwerpen en de énorm hoge hakken.

Bron: Scriptgirl en De Telegraaf

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s