Label 3 - Audrey Weeren - Seventies Bag - Tassen-mode-nieuws

Audrey Weeren geeft leer nieuw leven in haar Label 3 atelier

Audrey Weeren
Audrey Weeren, ontwerpster van Label 3, geeft leer een nieuw leven. In haar Amsterdamse atelier maakt zij eigenhandig tassen en mode-accessoires van gebruikt leer. Ooit was dit leer de bekleding van een bank of onderdeel van een kledingstuk, en nu maakt het deel uit van de duurzame productlijn van Label 3.

Label 3 - Audrey Weeren - Seventies Bag - Tassen-mode-nieuws

In haar ontwerpen laat Audrey de oude functie van het leer een zichtbare rol spelen. Haar handgemaakte leren tassen en accessoires dragen de sporen van een rijk leven, maar door hun originele ontwerpen wijzen ze tegelijk ook naar de toekomst. De producten van Label 3 zijn hierdoor ambachtelijk en innovatief tegelijk. De met de hand aangebrachte bedrukkingen die sommige ontwerpen sieren, dragen bij aan hun verfijnde vintage uitstraling.

Naast haar collectie die is opgebouwd uit gerecycled leer worden haar tassen ook in nieuw leer uitgevoerd. Dezelfde modellen maar dan met een andere feel.

Label 3 - Audrey Weeren - Clutch - Tassen-mode-nieuws

In opdracht
Label 3 werkt ook in opdracht. Kun je die ene tas of accessoire die je in je hoofd hebt nergens vinden? Label 3 denkt graag mee hoe jouw wens tot stand kan komen. Heb je nog die ene leren jas of broek liggen die het net niet meer is? Label 3 herdefineert jouw kledingstuk en maakt er een nieuwe tas en/of accessoire van.

Bron: Label 3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s