LOLLIPOPS - MIROIR-SMALL-RETRO - Tassen-mode-nieuws

Jonge trendy vrouwen kunnen hun collectie uitbreiden met zeer vrouwelijke tassen van LOLLIPOPS

LOLLIPOPS
Al 10 jaar weet het sprankelende merk LOLLIPOPS met haar collectie tassen, leren producten, sieraden en schoenen haar kleurrijke, vrouwelijke visie op `Glamour de l`Acessoires de Mode` neer te zetten als geen ander.
Een beetje gekkigheid, een verlangen om mensen te raken, verre van elitair en dicht bij de verwachtingen van de jonge vrouw

LOLLIPOPS - MAMOUR-SMALL - Tassen-mode-nieuws

Het merk vernieuwt continue, door vier collecties per jaar te lanceren die zijn ontworpen volgens de laatste trends.

De ontwerpster van het merk, Marjorie Mathieu, nodigt  vrouwen uit om te spelen met accessoires. Het kindvrouwtje tijdens de dag en de verleidelijke vrouw tijdens de nacht… alles is toegestaan!

Het draait om fantasie
De ‘fasionistas` laten zich niet voor de gek houden: in de wereld van accessoires is fantasie, overduidelijk, LOLLIPOPS. Tassen, leren accessoires, schoenen, riemen, hoeden, sieraden, sleutelhangers, IPod covers, reistassen… met 4 collecties per jaar en meer dan 800 unieke ontwerpen, heeft het merk de perfecte girlie look gecreëerd door de ontwerpster Marjorie Mathieu.
Jonge, urban trendy vrouwen kunnen hun collectie uitbreiden met zeer vrouwelijke accessoires voor hun mobiele telefoons en studenten fantaseren over de collectie van schoenen, pennen en schooltassen. Voor globetrotters creëerde Lollipops een lijn van unisex bagage, zeer veelzijdig en functioneel!

LOLLIPOPS - MIROIR-SMALL-RETRO - Tassen-mode-nieuws

100 winkels onder ons merk
Lollipops is een erkend merk, zowel in Frankrijk als in de rest van de wereld. Parijs, Londen, Barcelona, Geneve, Milaan, Athene, Moskou, Den Haag….het bruisende merk is te vinden in de 100 winkels, die opereren onder het Lollipops label en bij 1200 retailers. De zacht babyroze boetieks, waar de Lollipops artikelen zijn uitgestald, stralen glamour uit. De boetieks zijn ook te vinden in grote warenhuizen, Verder is het Lollipops merk te verkrijgen in multibrand stores, de online E-Shop  en via de mail te bestellen uit de catalogus.

LOLLIPOPS - MOOPIE-BODY - Tassen-mode-nieuws

100% pure verslaving, alles of niets!
In 10 jaar heeft LOLLIPOPS zich gepositioneerd als Must Have label. “De basisgedachte was om een merk te creëren voor het grote publiek, dat trendy en toegankelijk was. Al snel vonden de originele en individuele creaties gretig aftrek.Naast de leren items bestaat de Lollipops collectie uit een groep accessoires. De stijl is toegepast op schoenen, riemen, hoeden, sierraden…. “glamorous”  en kleurrijk. “ Met het boetiekconcept, de extravagante collecties en een mix van ongebruikelijke materialen kan niemand LOLLIPOPS meer negeren!

Bron: LOLLIPOPS

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s