Het LeerLokaaL - Charlotte Evers - Tassen-mode-nieuws

Als tassen ontwerper nu handig al je fournituren en leer online bestellen

Het LeerLokaaL, opleidingsinstituut voor tassen maken en leerbewerking biedt aan cursisten en niet-cursisten een ruim assortiment van professionele  tassenfournituren en leer aan. Tot voor kort kon je alleen via de winkel bij het LeerLokaaL in Arnhem terecht maar vanaf nu is deze winkel ook aanwezig op het internet.

In de webshop kan je als tassenmaker al je professionele tassenfournituren online aanschaffen. Je kunt er uitgebreid zoeken tussen musketonhaken, handvaten, beugels, gespen en noem maar op.

Het LeerLokaaL - Charlotte Evers - Tassen-mode-nieuws

Ben je met een project bezig dan kan je al bepalen welke fournituren je wilt gebruiken om ze daarna in een handomdraai te bestellen. Bij het LeerLokaaL hoef je geen minimum aantal per order te kopen. Wel is het handig om de ordergrootte wat te “timen”. Want hoe meer je bestelt hoe minder je betaalt voor de verzending. Betalen gaat gewoon via de vertrouwde iDEAL omgeving van je eigen bank.

Kortom, de webshop van Het LeerLokaaL is een adres dat niet in je favorietenlijst mag ontbreken. Je kan natuurlijk ook gewoon via de site van het LeerLokaaL naar binnen. Klik dan op winkel en je bent in de webshop.

Opleiding
Ben je beroepsmatig bezig met tassen?  Wil je een eigen label beginnen of in een korte tijd volledig op de hoogte raken van van het tassenvak? Kijk dan naar de jaaropleiding tassen maken van het LeerLokaaL. In januari ging alweer de derde lichting van start. Deze zit helemaal vol. Voor de groep die september 2012 start is de inschrijving geopend.

Bron: Het LeerLokaaL

Advertenties

Eén reactie op “Als tassen ontwerper nu handig al je fournituren en leer online bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s