Iammarilena - SMALL-Es-Tas - Tassen-mode-nieuws

Via omgekeerd ontwerpproces krachtige en tijdloze tas ontwerpen: “Iammarilena Life Bag”

De Iammarilena Life Bag
Onder het label Iammarilena is recentelijk een eigentijdse leren tas uitgebracht; de Iammarilena Life Bag. Het gebruikte leer is van zeer hoge kwaliteit en is het restant van een partij waarvan het grootste deel gebruikt is als omslag van het boek Dubbel Dubbelleven. Het restproduct heeft nu een nieuwe bestemming gekregen in de vorm van de Iammarilena Life Bag.

Iammarilena - SMALL-Es-Tas - Tassen-mode-nieuws

Proces
Het uitgangspunt van het design was de voorgestanste leren lapjes; het ontwerpproces is hiermee omgedraaid. De uitdaging was dan ook om vanuit deze beperking een tas te ontwerpen die in zijn eenvoud krachtig en tijdloos is. Onderdeel van het ontwerp was het zo efficient mogelijk gebruik maken van het voorgestanste materiaal.

Uitvoering
De tas is gevoerd met een luxe stof en heeft veel multi functionele opbergruimte. Tevens is deze voorzien van een handig clipsysteem waaraan een sleutelhanger bevestigd is, uitgevoerd in hetzelfde leer. De tas wordt geleverd in een luxe bewaarhoes, uitgevoerd in de binnenstof en met leren accenten, waardoor deze één geheel vormt.

Samenwerking
De Iammarilena Life Bag is geproduceerd in samenwerking met een Haarlems ambachtelijk leeratelier. Dit om nauw betrokken te zijn bij het productie proces en om de kwaliteit in ieder detail te kunnen waarborgen. Daarnaast was het streven om zo de lokale economie te stimuleren en de ambacht in ere te houden in Nederland.

Iammarilena - Bag-clean-01 - Tassen-mode-nieuws

De Iammarilena Life Bag is vooralsnog te verkrijgen via de website van Iammarilena. Op deze site is tevens meer informatie te vinden over het gedachtegoed van het merk.

Bron: Iammarilena

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s