Pretty Hot and Tempting - PH&T - BG 14823 - Tassen-mode-nieuws

Wereldse tassen ontwerpen uit de Hollandse klei

Tassen, portemonnees en mode accessoires met een herkenbare uitstraling en gemaakt van natuurlijke materialen zoals diverse leersoorten en huiden vormen het handelsmerk van PH&T. Twee keer per jaar laten de ontwerpers zich door hun creativiteit, enthousiasme en liefde voor hun vak inspireren tot een verrassende productlijn met onverwachte combinaties van diverse materialen zoals leer, stoffen en ornamenten.

Pretty Hot and Tempting - PH&T - BG 14811 - Tassen-mode-nieuws

De PH&T producten worden in Nederland ontworpen en voorzien van ornamenten, studs, eyelets, en gespen gebaseerd op de traditionele Indiase handycraft. Ook wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van weavings, vlechtwerk van leer. Omdat de ontwerpers met de designs van tekentafel tot fabriek meereizen, wordt de herkenbare PH&T-uitstraling van ontwerp tot eindproduct gewaarborgd en dat maakt PH&T tot een bijzonder gewaardeerd modemerk met een duidelijke identiteit.

Pretty Hot and Tempting - PH&T - BG 14829 - Tassen-mode-nieuws

Alle producten van PH&T worden ontworpen in eigen atelier in Nederland en worden 100% handgemaakt in eigen fabrieken in het buitenland.

De collectie van PH&T
PH&T gebruikt voor haar ontwerpen runder, buffel- en geiten leer en huiden, gelooid en geverfd op natuurlijke manier. Bewerkingen met kleurfinishes, kleurfolies en combinaties met kleurrijke en sterke jacquard stoffen en applicaties leveren elke keer weer verrassende nieuwe collecties op. PH&T maakt gebruik van de ritsen van YKK, wereldwijd erkend als beste merk.

Pretty Hot and Tempting - PH&T - BG 14823 - Tassen-mode-nieuws

Vanaf de collectie 2011 gebruikt PH&T voor alle binnenvoeringen stevig polycotton, voorzien van kleurrijke in eigen huis ontworpen prints. Binnen- en buitenkant van de tassen en portemonnees worden op elkaar afgestemd en ook in de free gifts die met elke aankoop gepaard gaan komen de prints van de innerliners terug. De op alle tassen en portemonnees bevestigde applicaties zoals ornamenten worden met de hand vervaardigd van bijvoorbeeld koper, metaal en in hars ingelegde steentjes.

Bron: PH&T

Advertenties

3 reacties op “Wereldse tassen ontwerpen uit de Hollandse klei

  1. Elk seizoen kijk ik er weer naar uit , wat een mooie uitstraling , en @Manon verre van ordinair, kijk maar wat voor mensen er mee lopen @ geen tokkies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s