Bag4u - Tuscany - Bergamo - Tassen-mode-nieuws

Je tas personaliseren bij BAG4U

BAG4U is een jonge organisatie, opgericht in 2010. De drijvende krachten achter BAG4U zijn twee jonge enthousiaste ondernemers met een passie voor luxe Italiaanse lederwaren. Beiden zijn helemaal weg van Italiaans design. Naast deze passie was het feit dat de markt voor het personaliseren van producten steeds groter wordt – en deze mogelijkheid nog niet bestond voor tassen – ook een belangrijke reden om de webwinkel te starten.

Bag4u - Tuscany - Bergamo - Tassen-mode-nieuws

Personaliseren
BAG4U is een interactieve en vernieuwende webwinkel. De combinatie van steeds nieuwe producten en een perfecte service maken het online winkelen zeer plezierig. Met een gevarieerd assortiment handgemaakte Italiaanse lederwaren voor zowel dames als heren kunt u bij BAG4U eindeloos blijven shoppen vanuit uw luie stoel. BAG4U is een vernieuwende webwinkel vanwege het feit dat klanten producten kunnen personaliseren. Door uw naam of initialen te laten graveren in uw product, is het product echt uniek en daarmee UW tas (wat terugkomt in onze naam BAG4U).

Bag4u - Tuscany - Siena - Tassen-mode-nieuws

Visie
De benadering van de webwinkel is dat de klant een ruime keuze heeft, de producten snel worden geleverd en klanten aanspraak kunnen maken op een uitstekende service. Daarnaast is het voor vanzelfsprekend dat zij de dingen die zij noemen op de site ook waar kunnen maken. Wat u van hen kunt verwachten als u een product koopt, is een kwalitatief uitstekend product met een even zo goede service.

LeerLokaaL
Om zelf wat meer gevoel met de producten te krijgen en – nog veel belangrijker – invloed uit te kunnen oefenen op de collectie is Christel gestart met de opleiding leer bewerken bij het LeerLokaaL in Arnhem.

Tijdens de opleiding wordt kennis gemaakt met leerbewerkingsmachines en vervolgens maakt iedere deelnemer een tas naar eigen design. Voor BAG4U is het belangrijk dat zij zelf weten wat mogelijk en onmogelijk is bij de productie van tassen en willen zij graag toe naar een eigen label. “Daarvoor is het noodzaak om je eigen ideeën te kunnen omzetten naar patronen, waar tassen van gemaakt worden.”

Bron: BAG4U

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s