Mingeli Bags - HNW tas grijs en honingbruin - Tassen-mode-nieuws

Eindelijk een praktische en vrouwelijke werktas: Mingeli Bags

Al een tijd op zoek naar de ideale werktas? Het tassenlabel Mingeli is ontstaan tijdens een zoektocht naar een tas waar naast de gebruikelijke inhoud van een damestas óók een laptop en andere werkspullen in passen. Het bleek niet eenvoudig om een werktas te vinden die niet alleen praktisch maar ook mooi en vrouwelijk is. Dit zijn de typische eigenschappen van Mingeli.

Mingeli Bags - Classic in leer nieuw met hengsels - Tassen-mode-nieuws

Ontwikkelingen als ‘Het Nieuwe Werken’ (HNW) vragen om een ander soort tas dan de standaard damestas of een (vrouwelijke) laptoptas. Immers, je kantoor moet er in passen en niet alleen je laptop. “Omdat ik na lange tijd nog niet geslaagd was,  ben ik tijdens een vakantie in Colombia op zoek gegaan naar materialen waarmee ik een zelfontworpen tas heb laten maken in een atelier. Het resultaat voldeed in alle opzichten aan mijn verwachtingen!” vertelt Vanessa Mingeli, eigenaresse van het tassenlabel.

Mingeli Bags - HNW tas beige - Tassen-mode-nieuws

Vanwege de vele positieve reacties van vriendinnen, collega’s en zelfs onbekenden, ontstond het idee om haar zelfontworpen werktas met de wereld te delen. “Vriendinnen en collega’s vonden het vooral handig dat ze niet meer met twee tassen hoefden te sjouwen. Er is genoeg ruimte voor je damesspullen naast je laptop en eventueel wat papieren.” Naast de tassen bestaat het label ook uit accessoires zoals lunch-etuis en lederen houders voor je visitekaartjes.

Mingeli Bags - HNW tas grijs en honingbruin - Tassen-mode-nieuws

Alle Mingeli-producten worden in Colombia door ambachtslieden met de hand gemaakt. Hierdoor is elk product net even anders en dus uniek. Aan elk product hangt een kaartje met de handtekening van de maker. De vervaardiging van Mingeli-producten zorgt bovendien  voor eerlijk werk en een beter bestaan voor de ambachtslieden en hun familie in Colombia.

Mingeli Bags - HNW tas zwart - Tassen-mode-nieuws

Bron: Mingeli

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s