Liu Jo - Tassen - Tassen-mode-nieuws

LIU JO als wereldmerk met oog voor de kleinste details

Liu Jo
Het Label Liu Jo werd in 1995 opgericht in Italië. Nog maar een paar jaar geleden kwam Liu Jo tot nationaal en internationaal niveau. Het label bevat een paar lijnen: voor mannen, vrouwen en kinderen, evenals accessoire-lijn. Tien jaar van succes en toekomst, vol van leven. Vervolgens is het jonge, sterke en verleidelijke stijl-label Liu Jo, bezig met het winnen van nieuwe fans tot hun romantiek en vrouwelijkheid.

Liu Jo - Bags - Tassen-mode-nieuws

Gevarieerd label
Label Liu Jo, in het bijzonder met zijn Liu Jo winkel online – Het zijn mooie dingen en liefde voor mode, schoenen en accessoires – zijn dromen die werkelijkheid geworden zijn. Na al die jaren heeft het mode-label een  succesvol bestaan in de modewereld en heeft aan populariteit gewonnen en erkenning niet alleen in Europa maar ook wereldwijd.

Kledingmerk Liu Jo is gemaakt voor jonge en energieke meiden die niet gewoon zijn te veel te betalen voor “eminente” merken. Het is een van de meest populaire merken in de wereld, bedoeld voor mensen met een goede smaak en een midden-inkomen.

Liu Jo - Tassen - Tassen-mode-nieuws

Stijl en traditie
Liu Jo schrijft zich volledig toe op de natuurlijke schoonheid van elke vrouw. De Liu Jo stijl is verfijnd met een tikkeltje glamour en heeft oog voor de kleinste details.

Liu Jo streeft ernaar trouw te blijven aan authentieke tradities; het uitdragen van de Italiaanse stijl van elegantie en betrouwbaarheid, klasse en verleiding. Dat is wat de twee broers Marco en Vannis Marchi drijft in hun werk. Dankzij zorgvuldige selectie van de best materialen laat een Liu Jo tas zien dat jij weet dat je het waard bent.

Liu Jo - Tassen-mode-nieuws

Kate Moss
Kate Moss is opnieuw geselecteerd als hét gezicht van het Italiaanse modemerk Liu Jo. Kate Moss staat dit seizoen te schitteren voor alle lijnen van Liu Jo, Liu Jo Schoenen en Liu Jo Jeans. De foto’s voor deze prachtige collectie van Liu Jo zijn geschoten door niemand minder dan Mario Sorrenti, een goede bekende vriend van Kate Moss.

Bron: Adventure Travel Europe en Mag Bag

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s