Bagamore - bag128 - Tassen-mode-nieuws

BagAmore of… Verliefd op tassen!

BagAmore Nederland is ontstaan uit een droom! Er is gewerkt aan dé ultieme tassenlijn. Hoe gepassioneerd ben je. Hoe zorg je dat je een droom verwezenlijkt. Door te geloven in jezelf en je product. Dan overkomt het je vanzelf.

BagAmore - bag72 - Tassen-mode-nieuws

Nou ja… vanzelf. Het moet natuurlijk wel kloppen allemaal. Maar daar hebben deze nieuwe ondernemers het volste vertrouwen in. Ze zijn goed gestart en als alles mee zit op weg naar de top. Want, hoewel het merk BagAmore zich voorlopig schaart onder de nieuwkomers zijn de verwachtingen hoog. De tassencreaties mag je dan ook gerust rekenen tot kwaliteitsproducten, die kunnen wedijveren met de grote merken.

Er is gekozen voor de absolute top als het gaat om vakmanschap en materiaal. Middels een creatief team in binnen- en buitenland en de mooiste kwaliteit leer, worden de exclusieve ontwerpen verwerkt tot 100% trendy designproducten.

Bagamore - bag128 - Tassen-mode-nieuws

De missie is om binnen enkele jaren uit te groeien tot een bekend merk van Nederlandse bodem, in eerste instantie via internetverkoop en later wellicht als groothandel via een netwerk van gerenommeerde retailers. Tweemaal per jaar zal er van de zomer- en wintercollectie op een nader te bepalen locatie een presentatieverkoop worden georganiseerd, zodat belangstellenden de tassen kunnen komen bewonderen en kopen.

Bron: BagAmore

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s