Madison Handbags - handbagLG_zebx8bq34y - Tassen-mode-nieuws

Madison Handbags label gegroeid door netwerk van thuis-naaisters

Het Madison Handbags verhaal is er een van vertrouwen in wat de directe verkoop kans zou kunnen doen voor zo veel vrouwen en hun gezinnen. Trish Rost, president en oprichter van MHB, wist dat het delen van grote home-based business mogelijkheden echt een enorme impact zou kunnen hebben.

Madison Handbags - handbagLG_zebx8bq34y - Tassen-mode-nieuws

Zij trok er op uit om een business plan te ontwikkelen dat andere vrouwen zou aanspreken en realiseerde zich dat het ontwerpen van handtassen het antwoord zou kunnen zijn. Zo begon het dus … ontelbare uren van planning, onderzoek, en het samenstellen van de basis voor een bedrijf dat zou worden gebouwd op de hoop en dromen van velen.

Madison Handbags - handbagLG_pigxy868xa - Tassen-mode-nieuws

Oorsprong
Trish startte het bedrijf in april van 2005 vanuit de kelder van haar huis. Oorspronkelijk om stoffen te snijden op haar kleine snijtafel met haar buurvrouw.  Ze bereidde paketten voor om opgehaald te worden door thuis naaisters. Als zij klaar waren, dan brachten zij de afgemaakte handtassen terug naar Trish, zodat ze konden worden verscheept. Vanaf die fase, is Trish doorgestroomd om een bedrijf in te huren die  de productie van de tassen voor zijn rekening nam.

Madison Handbags - handbagLG_tr5wx1rvjr - Tassen-mode-nieuws

‘Made in USA’
Na geëvolueerd en gegroeid te zijn beheert MHB nu met enige trots de exploitatie van een eigen drukke productiefaciliteit in Troy, New York, waar
‘Made in the USA ” iets is waar zij trots op zijn. Zij blijven het verwelkomen van groei en expansie continueren met opwinding en vastberadenheid, terwijl zij ook loyaal willen blijven aan het netwerk van thuis naaisters, die er al vanaf het begin zijn en hen aan succes geholpen hebben. Als het bedrijf groeit en de naamsbekendheid zich over het land verspreidt, willen zij toch  nederig en opgetogen blijven door de reactie van zo velen die van hun tassen houden.
Dus, als je het Madison Handbags label ziet, weet dat vastberadenheid, trots, en het geloof in een droom allemaal aan de binnenzijde zijn gestikt …

Bron: Madison Handbags

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s