Coach - MADISON WOVEN LEATHER CAROLINE DOWEL SATCHEL - Tassen-mode-nieuws

Kwaliteit en integriteit bepalen het gezicht van COACH

Ontstaan
Coach is opgericht in 1941 als een door de familie gerunde workshop. In een Manhattan loft waren zes kunstenaars die een collectie van lederwaren met de hand maakten,  met behulp van vaardigheden die van generatie op generatie doorgegeven zijn. Kritische consumenten begonnen al snel te zoeken naar de kwaliteit en het unieke karakter van het Coach vakmanschap.

Coach - MADISON LEATHER LINDSEY SATCHEL - Tassen-mode-nieuws

Kwaliteit
Coach blijft, ook nu ze sterk gegroeid zijn, de hoogste normen voor materialen en vakmanschap handhaven. De uitzonderlijk kracht van Coach resteert om zich in te zetten voor het zorgvuldig handhaven van de principes van kwaliteit en integriteit die het karakter van het bedrijf bepalen.

Coach - MADISON WOVEN LEATHER CAROLINE DOWEL SATCHEL - Tassen-mode-nieuws

We schrijven de prominente aanwezigheid van het merk Coach toe aan de unieke combinatie van de oorspronkelijke Amerikaanse houding en het ontwerp, het erfgoed van de fijne lederwaren en op maat gemaakte stoffen, de producten van superieure kwaliteit en duurzaamheid en de toewijding aan klantenservice.

Coach - MADISON LEATHER HAILEY - Tassen-mode-nieuws

Accessoires
Tijdens het laatste decennium, is Coach naar voren gekomen als de meest vooraanstaande ontwerper van Amerika, producent en marketeer van fijne accessoires en geschenken voor vrouwen en mannen, waaronder handtassen, business cases, bagage en reisaccessoires, portefeuilles, bovenkleding, brillen, handschoenen, sjaals, geur en fijn sieraden. De verdere ontwikkeling van nieuwe categorieën is verder gericht op de eigen stijl en onderscheidende identiteit van het merk Coach. Samen met de licentie partners, bieden zij ook horloges, schoenen, brillen en parfums aan met de merknaam Coach.


Bron: Coach

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s