Djamo - Tapio - Tassen-mode-nieuws

Djamo tassen staan voor kwaliteit, originaliteit en klasse

Djamo
De naam “Djamo” staat voor uniek. Dit voert Djamo door in het bedrijfsconcept. Zij hebben onderzoek gedaan naar wat consumenten belangrijk vinden aan een tas en deze resultaten hebben zij verwerkt in het concept. De ideeën en wensen van de consument vormen het uitgangspunt van Djamo.

Djamo - Tamire -  Tassen-mode-nieuws

Accessoires
Djamo is een jong dynamisch bedrijf dat staat voor kwaliteit, originaliteit en klasse. Service staat bij Djamo voorop. Dit uit zich o.a. in directe communicatie met de klant. Djamo vindt het belangrijk, dat een tas compleet wordt geleverd. Zo levert Djamo bij iedere handtas een bag-organizer om uw tas op orde te houden en de inhoud eventueel gemakkelijk over te plaatsen naar een andere tas. Daarnaast wordt iedere tas met een onderhoudsproduct geleverd om het leer te verzorgen en de levensduur van het leer te verlengen.

Djamo - Tapio - Tassen-mode-nieuws

Gelimiteerde oplage
Elk model wordt in een gelimiteerde oplage op de markt gebracht. Van ieder model worden per leersoort, maat en kleur 250 exemplaren geproduceerd. Een model in één leersoort, maat en kleur kan over verschillende jaren op de markt worden gebracht. Zij zullen niet de 250 stuks per leersoort en kleur overschrijden. Zo blijft de kans klein dat u, uw buren met dezelfde tas ziet lopen. De portemonnee wordt in een oplage van 500 stuks per leersoort, maat en kleur op de markt gebracht.

Djamo - Namike - Tassen-mode-nieuws

Serienummer
Iedere tas en portemonnee wordt voorzien van een serienummer, deze wordt in de edelsteen gegraveerd. Dit serienummer bestaat uit een aantal elementen. Zo kunt u aan het serienummer zien welk model, in welke leersoort en kleur u heeft aangeschaft. Ook kunt u aan het serienummer zien welk van de 250 exclusieve exemplaren u heeft verkregen.

Label
Alle handtassen worden voorzien van een label met spiegel. Het label kan met een door u gekozen tekst bewerkt worden. Dit kan een leuke tekst, slogan of simpelweg informatie zijn. Door het label te laten bewerken met een door u gekozen tekst, wordt de tas uniek en krijgt deze een persoonlijk tintje.

Bron: Djamo

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s