Blond Amsterdam meets Fab. - Tassen-mode-nieuws

Samenwerking Blond-Amsterdam en Fab. resulteert in vrolijke tassen

A bit of Blond every day!

Blond-Amsterdam
De twee Brabantse vriendinnen Femque van Geffen en Janneke Dröge zijn tien jaar geleden, in een klein atelier aan de Amsterdamse Spuistraat, begonnen met het schilderen van kleurrijk en vrolijk servies. Net afgestudeerd aan de kunstacademie beginnen ze met het beschilderen van persoonlijke theepotten, mokken en schilderijen.

Blond Amsterdam - Fab. - Tassen-mode-nieuws

Collecties
Inmiddels is Blond-Amsterdam behoorlijk uitgebreid. De vriendinnen hebben hun kleine atelier ingeruild voor een Blond-Amsterdam winkel met atelier aan de hoofdstedelijke Gerard Doustraat. Naast het kleurrijke en vrolijke ‘Even Bijkletsen’ servies is er een ‘Delfts Blond’ servies; een complete lijn met een knipoog naar het verleden en een ‘Blondelicious’ servies wat geinspireerd is op de jaren ’50. Tevens is er Blond-Amsterdam beddengoed, een badlijn, bodycare, schrijfwaren, wenskaarten en kookboeken. De gehele collectie is op de vernieuwde website te bekijken en te bestellen via de webshop.

Blond Amsterdam meets Fab. - Tassen-mode-nieuws

Fab.
Fab. en Blond-Amsterdam zijn een samenwerking gestart! De bekende Fab. bag en portemonnee hebben een exclusieve geïllustreerde print in de voering gekregen, ontworpen door de ontwerpers van Blond Amsterdam. De voering kenmerkt alle items die vrouwen in hun tas hebben met het herkenbare Blond handschrift.

Bron: Blond Amsterdam en Mama en zo

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s