Diane von Furstenberg - Mini Harper Bag - Tassen-mode-nieuws

Na de opkomst van Diane von Furstenberg in de mode, nu ook tassen en accessories

Diane von Furstenberg startte in de modewereld in 1972 met een koffer vol met jersey jurken. Twee jaar later maakte ze de wikkeljurk, die aan de top kwam en onafhankelijkheid voor een hele generatie vrouwen symboliseerde. In 1976 had ze meer dan een miljoen van de jurken verkocht en kwam ze op de cover van Newsweek.

Diane von Furstenberg - Mini Harper Bag - Tassen-mode-nieuws

In 1997, na een hiaat van mode, kwam Diane opnieuw op op de New York fashion scene met de herlancering van de iconische jurk waar het allemaal mee begonnen was en grondvestte haar bedrijf opnieuw als het wereldwijde luxe lifestyle merk als dat het nu is. DVF wordt nu verkocht in meer dan 70 landen wereldwijd en heeft 45 vrijstaande winkels.

Diane von Furstenberg - Drew Satchel Patchwork - Tassen-mode-nieuws

Accessories
De wikkeljurk, en de symboliek van moeiteloze elegantie en kracht, is een integraal onderdeel van het DVF fashion merk, dat nu vier complete collecties per jaar biedt. De volledige reeks accessoires strekt zich uit tot schoenen, handtassen, kleine lederwaren, sjaals, brillen, fijne juwelen, horloges en bagage. In 2010 debuteerde DVF met een home collectie, wat een tafelblad, beddengoed en tapijten omvatte. In het najaar van 2011 zag de wereldwijde lancering van een handtekening het licht, de DIANE geur.

Bron: DVF

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s