Serendipita - Tassen-mode-nieuws

Designertassen van Serendipita BAGS: duurzaam is de nieuwe luxe

Op zoek naar een designertas die én mooi is én duurzaam? Serendipita BAGS verkoopt luxe handgemaakte designertassen die duurzaam zijn ontworpen of geproduceerd

Serendipita Bags verkoopt luxe zonder de grote merknamen erop, dus je betaalt alleen voor de kwaliteit! Zij hebben een selectie gemaakt van de mooiste en hipste merken die zij zelf inkopen op beurzen in Milaan en Kopenhagen. Bijvoorbeeld het merk Cats uit Madrid dat al vele internationale prijzen heeft gewonnen op het gebied van design en innovatie en milieuvriendelijk produceert. Maar ook het merk Blondie Mania uit Londen dat wordt verkocht op Bond Street in London is qua prijs-kwaliteit verhouding top of the bill.

Serendipita - Tassen-mode-nieuws

Fair Trade
Ook verkopen zij fair trade merken zoals Silver Label uit Denemarken. Deze tassen worden gemaakt door Mexicaanse alleenstaande moeders. Zij verdienen met deze werkzaamheden een inkomen om hun gezin te kunnen onderhouden. Bovendien is dit product groen omdat het van gerecyclede snoep papiertjes is gemaakt.

Serendipita - Tassen-mode-nieuws

Het Goede Doel
Bovendien gaat van elke verkochte tas 5% van het aankoopbedrag naar een ontwikkelingsproject voor kinderen, een kindertehuis in Ecuador en een meisjesinternaat in Marokko. Zo draagt Serendipita BAGS bij aan een betere wereld onder het motto “bags for change”.

Nu bij uw bestelling geen verzendkosten en ontvang uw designertas binnen drie dagen thuis!

Bron: Serendipita

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s