Hedgren - Tassen-mode-nieuws

Hedgren Interchangeables voor de globetrotter van vandaag

HEDGREN
Hedgren pakt uit met een capsule collectie, getekend door de in Amsterdam wonende Britse designer Tony Spackman. Tony Spackman liet zich voor deze collectie inspireren door ‘creative people on the road’ (dj’s, modellen, muzikanten, fotografen, atleten, . . .). De nomaden van vandaag, voor wie luchthavens en treinstations een tweede thuis zijn, zij die leven uit hun bagage.

Hedgren - Tassen-mode-nieuws

De capsule collectie luidt een nieuw hoofdstuk voor Hedgren in, on trend, maar altijd functioneel. Functionaliteit en vakmanschap zijn immers verankerd in het DNA van het Belgische tassenmerk

INTERCHANGEABLES
We kiezen niet graag, we want it all. Eerst werken, dan een terrasje doen in de stad. In het weekend naar een museum of uitwaaien aan zee, shoppen en daarna uitgaan of iets gaan eten. Gelegenheid en mood bepalen onze outfits, we mixen sneakers met jurken, vintage met nieuw, designer pieces en streetwear . . . zolang het maar authentiek èn origineel is.

Hedgren - Outer Bag Curry - Tassen-mode-nieuws

De collectie Interchangeables mixt stijlen en kleuren tot een hoogstpersoonlijke tas in duurzaam canvas. De buitentas is een tote bag die ook als rugzak gebruikt kan worden. Daarbij kies je een binnentas volgens persoonlijkheid, mood of gelegenheid: je hebt de keuze uit een carrier bag, een zipper bag en een laptop bag Alle modellen zijn te verkrijgen in zwart, navy of curry.

Je kan ook met binnen- of buitentas op stap. Een citytrip naar Parijs? Dan laat je ‘s avonds de buitentas met stadsgids en fototoestel op je hotelkamer, om met de inner bag aan je arm te gaan dineren in stijl. De dag erop wordt de binnentas een extra shopping bag. Zo kan je meermaals per dag van inner bag wisselen, naar gelang de omstandigheden.

Hedgren - Carrier Bag Black - Tassen-mode-nieuws

Bovendien zijn de binnentassen apart verkrijgbaar zodat je met één buitentas kan mixen en combineren zoals je zelf wil. Tijdens de laatste internationale lederwarenbeurs in Offenbach ontving Hedgren met deze collectie de prijs voor het meest innovatieve product.

Bron: Hedgren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s