Wadd'ntas - Foto de Voogd - Bloemen - Tassen-mode-nieuws

Nieuw Noordelijk streekproduct via social media: duurzame tassen met pure foto’s en stormvaste print

De zakelijke en creatieve samenwerking tussen Barbera Venema (Wadd’ntas) en Gerda de Voogd (FotoDeVoogd) resulteert in de exclusieve Foto-Wadd’ntas. Deze duurzame, pure tassen zijn voorzien van natuurlijke kwaliteitsfoto’s.

Wadd'ntas - Foto de Voogd - Bloemen - Tassen-mode-nieuws

Samen via Social Media
Barbera Venema geeft met name gebruikte katoenen (De Waard) tenten een nieuw leven door er tassen van te maken in diverse kleuren en in verschillende modellen. Ze ontwerpt  ze zelf en levert hiermee exclusief maatwerk. De tassen worden door Barbera stuk voor stuk met de hand gemaakt. De duurzame ondernemer houdt ook voor kleine series de productie bewust in Nederland. Haar klanten zijn bedrijven en consumenten.

Gerda de Voogd is fotografe en maakt regelmatig foto’s op het Wad. Via de website ‘Onderneem’t‘, waarop veel ondernemers uit Groningen zich al hebben geregistreerd, heeft  Gerda  contact opgenomen  met Barbera. Haar idee om de tassen van Barbera nog kleurrijker te maken met haar (Wadden)foto’s werd door Barbera erg positief ontvangen.

Wadd'ntas - Foto de Voogd - Schapen - Tassen-mode-nieuws

Drukkerij
Een oproep via Social Media leverde contact op met drukkerij See the Difference in Akkrum. Deze drukkerij kan de foto’s op het tentdoek printen, dusdanig dat de opdruk niet kreukt, zoals dat met folie vaak wel het geval is.

Waar verkrijgbaar?
De Foto-Wadd’ntassen zijn te koop in 2 modellen: “Noar Stad” en “Op Fietse” en zijn vanaf nu verkrijgbaar. Kijk voor verkoopadressen op Wadd’ntas. U kunt de tassen ook bestellen voor verkoop in uw winkel.

Bron: Wadd’ntas en Foto de Voogd

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s