Leather Unlimited - 08a - Tassen-mode-nieuws

Leather Unlimited interessant voor private tassen labels

Geschiedenis Leather Impressions
De eerste eigenaar begon meer dan 20 jaar geleden, in oktober 1990, met Leather Impressions. Na een succesvolle carrière in het bedrijfsleven, met name op diverse Unilever SA dochterondernemingen, kocht hij een kleine handtassen fabriek welke 4 medewerkers in dienst had.
Hij had helemaal geen ervaring in deze industrie en was financieel directeur bij een meubelfabrikant. Zo had hij maar een kleine productie-ervaring. Als scholier had hij met leer gewerkt, waaronder het maken van riemen en handgemaakte handtassen van Veg leder.

Leather Unlimited - New African Collection - Tassen-mode-nieuws

Uitbreiding
Het bedrijf groeide enorm toen de mobiele telefoons werden geïntroduceerd in Zuid-Afrika. Een zeer dynamische klant hem benaderde om telefoonhoesjes te maken. De 3 jaar er na waren geweldig. Het bedrijf groeide uit van 6 medewerkers tot meer dan 60 medewerkers in iets meer dan een jaar. De vraag naar telefoonhoesjes was in eerste instantie ongelooflijk en de marges waren zeer goed. Uiteindelijk werden zij de grootste lokale telefoonhoesjes fabrikant, terwijl zij  leverden aan de grote winkelketens, zoals Pick n Pay en Makro.

Leather Unlimited - 08a - Tassen-mode-nieuws

Tassen
De volgende doorbraak kwam toen een klant hem vroeg, of hij bereid was om handtassen te maken van springbokkenhuid. Op dat moment maakte nog niemand handtassen van springbokkenhuid. In de loop der jaren is deze tas ook gekopieerd door diverse fabrikanten.

In januari 2012 werd het bedrijf verkocht aan de huidige eigenaren Vanessa en Christoph Maes.

Leather Unlimited - Tassen-mode-nieuws

Leather Unlimited
Leather Unlimited is een industriële onderneming, gespecialiseerd in de productie handgemaakte lederwaren van hoge kwaliteit. Lederwaren kunnen worden ontworpen en vervaardigd om specifieke eisen van de klant. Specifieke eisen van de klant kunnen zijn  zoals eigen private labels. Zij staan ​​bekend door hun klanten bij de hoge eisen in kwaliteit en service. Al hun producten worden met de hand vervaardigd en uitsluitend met het beste leer en huiden die zij  persoonlijk kiezen bij hun leveranciers. De belangrijkste exportmarkt is Europa, waar zij een breed scala van klanten hebben, waaronder trendy retailers, leer winkels en bekende keten en warenhuizen.

Fijne lederwaren kunnen ook ontworpen en vervaardigd worden om specifieke eisen van de klant. Bestaande en potentiële klanten worden aangemoedigd om onze fabriek te bezoeken, die een breed scala van producten weergeven in de showroom. Hier kunnen klanten de superieure kwaliteit en vakmanschap voor zichzelf overzien.

Bron: Leather Unlimited

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s