Taspartout - London Waterloo - Tassen-mode-nieuws

Tassen van Taspartout: een kruisbestuiving tussen twee passies – tassen en reizen

Twee passies van Ivonne van Rijt komen samen in Taspartout: die voor tassen – dat spreekt voor zich – en voor reizen. Wat deze kruisbestuiving oplevert in creatieve zin is op haar website te bewonderen: kleurige tassen, geïnspireerd door allerlei landen en culturen.

Taspartout - London Waterloo - Tassen-mode-nieuws

Handgemaakt
Ze zijn stuk voor stuk handgemaakt en uniek. De tassen zijn met zorg afgewerkt, meestal met een dicht ritsbaar binnenvak, een kleurige voering en karakteristieke details. De meeste tassen zijn van echt leer, soms gecombineerd met meubelstof of fair trade stof. Ook ambachtelijke technieken zoals haken, borduren, breien, macramé en appliqué en zelfs onwaarschijnlijke materialen als hout, bamboe, touw en kralen worden niet geschuwd als ze kunnen bijdragen aan de creatie van verrassende nieuwe tassen.

Taspartout - Malton Station - Tassen-mode-nieuws

Maatwerk
Maatwerk is daarbij mogelijk: heb je bijvoorbeeld een bijzondere stof waaraan je erg gehecht bent of een mooie schelp die je herinnert aan dat paradijselijke strandje? Haal uit de kast en Taspartout maakt er met plezier een persoonlijk kunstwerkje van!

De unieke handgemaakte tassen van Taspartout worden gecreëerd met respect voor mens en planeet in een kleinschalig atelier in Eindhoven. Met een tas van Taspartout mag je dus overal gezien worden!

Bron: Taspartout

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s