Marion Manders - Zett Tassenn & Accessoires - Tassen-mode-nieuws

Marion Manders ontwerpt handgemaakte duurzame tassen van pure materialen

Marion Manders wil een modieuze, vol lederen kwaliteitstas bereikbaar maken voor iedere vrouw en man. Een tas die duurzaam is, compleet met de hand gemaakt en van pure materialen. De tassen zijn te koop bij geselecteerde winkels verspreid door het land.

Marion Manders - Zett Tassenn & Accessoires - Tassen-mode-nieuws

Fundament
In eerste instantie is Marion naast haar baan gestart met het maken van tassen en accessoires. De knowhow van leder, kennis van wat vrouwen en mannen wensen in een tas en bovenal een grote creatieve drive, is het fundament van ZETT. Vijf jaar later, in januari 2009, was zij er klaar voor om het publiek kennis te laten maken met haar producten.

Duurzaamheid
De ZETT tas is draagbaar en comfortabel. In het kader van duurzaamheid niet met stof gevoerd, maar voorzien van een vol lederen binnenvak met een musqueton voor sleutels. Alle ontwerpen worden vervaardigd in diverse hoogwaardige ledersoorten in verschillende kleuren. Accessoires zijn van nikkel, oro verguld (6 karaats goud) brons en oud zilver.

Marion Manders - Zett Tassenn & Accessoires - Tassen-mode-nieuws

De ZETT tas is voor vrouwen en mannen die met beide benen op de grond staan en graag modieus voor de dag komen. Een tas die over een paar jaar nog steeds dienst doet en juist dankzij een doorleefd karakter nog mooier is geworden.

Goede Doel
Met aankoop van een ZETT product helpt u automatisch de stichting “Star for Kids”, die een beter leven creëren voor vele kinderen in Thailand en Birma.

Bron: ZETT

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s