Hidalgo - Nick Bag Spongebob - Tassen-mode-nieuws

Tassen op maat is dè specialiteit van Hidalgo

Hidalgo
Hidalgo, dat sinds 1993 bestaat is gespecialiseerd in tassen. In de beginjaren waren dit alleen maar promotionele tassen, maar sinds 2005 heeft Hidalgo een strategische alliantie met de Rong Feng Groep in China. Leo Hooijmans en Rutger Blommers, die het bedrijf in 2004 hebben overgenomen van de oud-eigenaar, zagen veel kansen liggen waardoor het bedrijf 180 graden gedraaid is. Zij zijn fabrikant maar ook groothandel, dit geeft vele mogelijkheden.

Hidalgo - Switch-Bag Amsterdam - Tassen-mode-nieuwsSwitch-Bag

Maatwerk
De specialiteit van Hidalgo is tassen op maat maken. Men kan een eigen idee of ontwerp voorleggen en dan kunnen zij dat stylen en geheel op maat leveren.

Hidalgo beschikt over een eigen grafische afdeling waar artwork voor tassen gemaakt of aangepast kan worden voor gebruik op uw tas.
U ontvangt van Hidalgo altijd een digitale drukproef van het eindresultaat voordat de productie start. Er kan ook gekozen worden om eerst een sample te laten produceren.

Hidalgo - Nick Bag Spongebob - Tassen-mode-nieuwsNick-Bag

Productie
De meeste maatwerk tassen worden geproduceerd in Azie, dit kost wat tijd. Echter, Hidalgo levert ook vele producten vanuit Europa, dit scheelt in ieder geval aanzienlijk in levertijden.

Doelgroep
Hidalgo richt zich met name op tassen voor Sport, Fitness, Filiaal- en grootwinkelbedrijven, Beurzen en voor Promotie- of reclamedoeleinden.

Eigen label
De eigen merken Nick-Bag en Switch-bag worden via webshops aan consumenten verkocht.

Showroom
Hidalgo heeft een showroom waar u altijd kunt binnenlopen om een kijkje te nemen in het uitgebreide assortiment tassen. Tevens kunnen zij u adviseren het juiste model tas en of materiaal te kiezen om uw doelstelling te realiseren.

Bron: Hidalgo

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s