Basil - Fiets Tas - Tassen-mode-nieuws

De handtas voor de fiets – Basil introduceert de Fashion-lijn ‘Elements’

Basil Elements
Er is waarschijnlijk geen vrouw die zonder handtas het huis verlaat. Buiten de praktische functie van vervoer en opslag maken handtassen deel uit van een look. Ze zijn een modestatement en functionele accessoire in één.

Basil - Fiets Tas - Tassen-mode-nieuws
Dat geldt ook voor de elegante schouderfietstas Basil Elements, die overtuigt met ronde vormen, smaakvolle kunstlederen details en een luxe binnenvoering. Vervaardigd uit gerecycled canvas – verkrijgbaar in de twee eigentijdse kleuren Faded Blue en Faded Brown –  verleent hij iedere vrouw een natuurlijke elegantie die hem tot een ware must-have maakt.

De clou: De schoudertas kan dankzij het geraffineerde ‘Hook On-System’ van Basil op de fiets worden bevestigd, waardoor de handtas veilig en stijlvol mee kan op welke fiets dan ook. Voor perfectionisten heeft Basil binnen de Elements-serie ook een dubbele fietstas voor op de bagagedrager en een bijpassende zadelhoes. Fietsen was nog nooit zo charmant!

Basil - Fiets Tas - Tassen-mode-nieuws

Mode- en milieubewust: gerecycled canvas als blikvanger
Zowel de schoudertas als de dubbele fietstas uit de Elements-lijn is vervaardigd uit verwassen, gerecycled canvas, wat niet alleen zorgt voor een unieke look, maar ook voor een duurzaam gebruik van hulpbronnen. Basil beschouwt dit als vanzelfsprekend en heeft daarom het merk ‘[Re]-cycling’ vastgelegd en voorzien van een uniek logo, dat duidelijk aangeeft welke producten van Basil milieuvriendelijk zijn.

Bron: Basil

Plaats een reactie